top of page

CATIO MAGAZÍN

Ideální práce pro milovníky koček: Irská inspirace

Aktualizováno: 9. 12. 2020



Zatni při hledání práce pořádně drápky!

Možná, že už svoji vysněnou práci máte. Pokud se ale zrovna rozhlížíte, vězte, že nedávno hledala jedna irská veterinární klinika profesionálního kočičího pečovatele, jehož hlavním úkolem by bylo mazlení koček. Umíte si představit lepší práci?

Za kočkami do Dublinu

Milujete kočky k zbláznění? Počítáte místo před usnutím koťátka místo ovcí? Tyto a další podobné otázky prý dostali uchazeči o místo na jedné veterinární klinice v Dublinu. Tato se totiž na kočky specializuje a potřebovala najít pracovníka, který se vydrží dlouhé hodiny s kočkami mazlit.  

Co musí ideální kandidát umět?

Tento pracovník musí mít prý především nekonečnou trpělivost s kočkami, jemné ruce a umět na kočky mluvit klidným hlasem. Chuť k mazlení nestačí, je důležité mít vlohy k uklidňování malých kočičích pacientů a usnadnit tak jejich návrat do běžného života. Ideální zaměstnanec by měl umět rozumět různých druhům vrnění, aby mohl s kočkou lépe komunikovat.

Nedostanete se do Irska?

V tuto chvíli není samozřejmě snadné kvůli práci cestovat. Tomu rozumíme. Je ale spousta profesí, které se dají vykonávat i v České republice. Třeba u nás. Nebo můžete o kočkách psát knihy. Zajímavá je také profese kočičího psychologa.

Povolání pro milovníky koček

Dost úsilí a přípravy zabere práce na veterinární klinice, ale je to dobrá možnost, stejně jako provozování kočičí kavárny nebo výroba kočičích hraček. Dále se pak nabízí řada možností, jak podnikat – prodávat kočičí potřeby, vyrábět křesla pro kočky nebo provozovat detektivní službu pro zatoulané mazlíčky.

Máte kočičí povolání? Čím vás kočka nejvíc rozesmála?

Foto: PhilippT, Pixabay.com

Sledujte náš příběh

facebook@3x.png
instagram-sketched@3x.png
youtube-2@3x.png
twitter@3x.png

O SLUŽBĚ

O LAZYFRIDAY CATIO

POTŘEBUJETE PORADIT?

Zavolejte nám na:

+420 775 898 888

Jsme tu pro vás každý den:

PO-PÁ: 09:00 - 18:00
SO-NE: 10:00 - 14:00

MAGAZÍN LAZYFRIDAY CATIO

Kočičí poradna

Vše o plemeni

Tipy od catio

Kočka a já

Zdraví

bottom of page