top of page

CATIO MAGAZÍN

Adventní pomoc kočkám

V neděli rozsvítíme první svíčku na adventním věnci. Ta je spojena s nadějí a očekáváním. Proto jsme oslovili útulek Kočičí oáza, abychom získali tipy pro pomoc kočkám, které čekají v útulku na milující rodinu.

Čistící prostředky a škrabadla

Útulku pro kočky se moho hodit čistící prostředky (prostředky na mytí podlah, na mytí nádobí a desinfekční prostředky). Také se hodí papírové útěrky, ubrousky, vlhčené ubrousky, hadry (bavlněné). Dále je možné donést savé podložky, ty se používají pro nemocné kočičky. Pokud máte deky, prostěradla nebo povlečení (vyprané), pak toto útulek také uvítá. Je možnost donést i pelíšky (včetně doma vyrobených). S ohledem na zdraví kočiček, je nutné, aby dary byly čisté. Je možné také věnovat škrabadla (funkční) a hračky pro kočky.

Rozhovor s vedoucí útulku Kočičí oáza zde.

Vhodná krmiva pro kočky v Kočičí oáze

V Kočičí oáze jsou kočky krmeny granulemi Josera a Royal Canin. Mokré jídlo mohou být kapsičky a konzervy Felix, Whiskas, Carny, Cosma, Gourmet Gold, Smilla. Tyto značky kupuje útulek přes internet. Z běžného obchodu je možné také koupit granule Perfect Fit nebo Purina One. Z levnějších barevných granulí mají kočky zažívací potíže. Pokud chcete pomoci, prosím, vyberte z výše uvedeného. Případné dotazy vám rádi zodpoví přímo v útulku, kontaktovat je můžete emailem na:  janjakol@seznam.cz

Tipy, jak pomoci kočkám venku v zimě zde.

Za dary a mlsání předem děkuji kočky z útulku Kočičí oáza v Holubicích…

Foto: archiv útulku Kočičí oáza Holubice

Sledujte náš příběh

facebook@3x.png
instagram-sketched@3x.png
youtube-2@3x.png
twitter@3x.png

O SLUŽBĚ

O LAZYFRIDAY CATIO

POTŘEBUJETE PORADIT?

Zavolejte nám na:

+420 775 898 888

Jsme tu pro vás každý den:

PO-PÁ: 09:00 - 18:00
SO-NE: 10:00 - 14:00

MAGAZÍN LAZYFRIDAY CATIO

Kočičí poradna

Vše o plemeni

Tipy od catio

Kočka a já

Zdraví

bottom of page