top of page

CATIO MAGAZÍN

Proč se kočky těší na Vánoce?

Aktualizováno: 12. 12. 2020


Tak co? Který je pro mě?

Každý z nás asi vyjmenuje několik důvodů, proč se těší na Vánoce. Cukroví, koledy, světýlka, dárky, filmy a pohádky. Ale co kočky? Vnímají vůbec Vánoce? A vědí, že přicházejí?

My si myslíme, že vědí. Samozřejmě, nerozumí tomu, proč pořád dokola pouštíme Ježíšku, panáčku, proč nosíme domů tašky plné svíček a svetrů se Santa Clausem, nebo proč musí svůj osobní prostor vztahující se na celý byt nebo dům najednou sdílet s divnou zelenou věcí, o kterou by si nejraději nabrousily drápky.

I přesto ale existují důvody, proč se každoročně mohou na svátky těšit a v čem jsou pro ně vlastně výjimečné.

Možná bude i sněžit!

Advent přichází ve stejnou dobu jako zima, takže existuje opravdu velmi reálná možnost, že se objeví i sněhové vločky. Většina koček se sněhu s noblesou štítí, někdo má ale doma takové blázínky, kteří se v závěji velmi rádi proběhnou. Nebo lépe řečeno, probrodí.

Všude, ale vážně všude, jsou krabice

Zapomeňte na luxusní oblečky nebo škrabadla. Kočky nejraději uvidí pod stromečkem prázdné krabice, do kterých se budou schovávat, číhat na vaše palce u nohou procházející kolem, a třeba i usínat. S tím, jak stále více nabírají na popularitě online nákupy se kočičí nebe plné krabic a krabiček stává o cosi reálnější. 

Neutuchající pozornost

Vánoce znamenají, že je doma plno lidí, kteří neodejdou ráno do práce. Lidí ležících na gauči s cukrovím v ruce a s volnou náručí. A co teprve ty návštěvy, které budou z chlupáče unesené, a třeba ani nezapomenou na nějakou dobrotu?

Dárky pro všechny

No dobře, řekli jsme, že stačí ta krabice. Kdo by se ale zlobil za drahou a kvalitní kočičí paštiku nebo novou myšku na hraní? Ale pro jistotu ty krabice neuklízejte, jo?

Prostě a jednoduše, i kočky se těší na Vánoce. Ale nejen proto, že mají všeho spoustu a o zábavu není nouze. I ony si totiž užívají čas se svojí rodinou. A řekněme si upřímně – není malá vrnící koule nejkouzelnějším vánočním skřítkem?

Sledujte náš příběh

facebook@3x.png
instagram-sketched@3x.png
youtube-2@3x.png
twitter@3x.png

O SLUŽBĚ

O LAZYFRIDAY CATIO

POTŘEBUJETE PORADIT?

Zavolejte nám na:

+420 775 898 888

Jsme tu pro vás každý den:

PO-PÁ: 09:00 - 18:00
SO-NE: 10:00 - 14:00

MAGAZÍN LAZYFRIDAY CATIO

Kočičí poradna

Vše o plemeni

Tipy od catio

Kočka a já

Zdraví

bottom of page