top of page

CATIO MAGAZÍN

Nová forma dobrovolničení: Mazlení koček

Aktualizováno: 12. 12. 2020


Ne všechny kočičky se umějí mazlit, nebo se dokonce bojí. Pak ale nemají šanci najít nový domov.

Pokud byste nejraději skončili v práci a celý den jen mazlili koťátka, pak buďte na pozoru. Britská charita RSPCA v Manchesteru a Salfordu právě někoho takového hledá. 

RSPCA je charita, která se od roku 1963 stará o zraněná nebo opuštěná zvířata, konkrétně o kočky, králíky, potkany, plazy a morčata, a hledá pro ně nový domov. Hlavní myšlenkou je to, aby se lidé nejdříve postarali a adoptovali si zvířata ze svého okolí, než budou zachraňovat ta z daleka. Navíc poskytují podporu a rady při nalezení zvířete.

Mazlitel a socializátor wanted

Pobočka charity v britském Manchesteru a Salfordu teď přišla s novým nápadem, jak poskytnout příležitost těm, kteří mají nedostatek kontaktu s chlupáči, a opuštěným mazlíčkům zase dopřát dostatek lidského tepla. Začala hledat 14 dobrovolníků, kteří budou mazlit kočky a socializovat králíky.

Pro zvířata je důležité, aby se uměli chovat dobře k lidem a nebáli se jejich doteků a pozornosti. Mají pak větší naději, že najdou milující rodinu. Proto hledáme dobrovolníky, kteří jim s tím pomohou,” řekla pro The Independent manažerka pobočky Susie Hughes. 

A co vy? Chtěli byste být profesionální mazlitel koček?

Sledujte náš příběh

facebook@3x.png
instagram-sketched@3x.png
youtube-2@3x.png
twitter@3x.png

O SLUŽBĚ

O LAZYFRIDAY CATIO

POTŘEBUJETE PORADIT?

Zavolejte nám na:

+420 775 898 888

Jsme tu pro vás každý den:

PO-PÁ: 09:00 - 18:00
SO-NE: 10:00 - 14:00

MAGAZÍN LAZYFRIDAY CATIO

Kočičí poradna

Vše o plemeni

Tipy od catio

Kočka a já

Zdraví

bottom of page