top of page

CATIO MAGAZÍN

Kočky podle znamení horoskopu

Aktualizováno: 8. 5. 2022



Možná jste z chování své kočky někdy trochu zmatení. Některé jevy nemají žádnou příčinu, jiné mohou být důsledkem měsíce, kdy se váš chlupatý přítel narodil. Pojďme se společně podívat na to, čím hvězdy obdařily vašeho tygra.

 

Kočka ve Vodnáři (23. ledna - 18. února)

Pokud je váš tygr mírně vzpurný a nepředvídatelný, je pravděpodobné, že se narodil ve znamení Vodnáře. Malá koťata si cení své svobody, takže je možné, že budou zpočátku mírně odměřená. Kočkovití Vodnáři milují své přátele a udělají vše pro to, aby to bylo znát.


Kočka v Rybách (19. února - 20. března)

Kočky ve znamení Ryb jsou úžasní terapeuti. Díky své dobře vyvinuté empatii jsou ideální pro majitele, kteří trpí úzkostmi a depresemi. Možná vás napadlo, zda je možné, aby vám kočka četla myšlenky. Je to možné, pravděpodobně se právě narodila ve znamení Ryb. Navíc si koťata umí pěkně pohrát s vašimi emocemi - pokud jste je nechali doma samotné, je velmi pravděpodobné, že se vám za vaši troufalost pomstí. Takže buďte připraveni :)


Kočka v Beranu (21. března - 20. dubna)

Kočky narozené v tomto období jsou odvážné a dobrodružné a rozhodně neznají slovo překážka. Pokud vám malý chlupatý Beran občas roztrhne pár vašich oblíbených pantoflí, neberte to jako pomstu, ale jako impulzivní radost. Jejich energii pohání planeta Mars a může být občas nevyzpytatelná až vyzývavá. Vynahradí si to však svou hravostí, která může být vyloženě poutavá a nakažlivá.


Kočka v Býku (21. dubna - 20. května)

Chlupáči narození ve znamení Býka mají velmi blízko k jídlu a rádi si vychutnávají to nejlepší, co jim naservírujete. Dbejte proto na to, aby měly dostatek pohybu. Stejně jako lidé jsou i kočky v tomto znamení tvrdohlavé. Mají rády rutinu a budou se na vás zlobit, pokud jim nebudete pravidelně měnit nočník. Pokud však budete dělat, co chtějí, získáte si jejich srdce a budete mít po svém boku věrného přítele.


Kočka v Blížencích (21. května - 20. června)

Kočkovití Blíženci jsou upovídaná a okouzlující stvoření. Jako vzdušné znamení mají tendenci poletovat a získat si náklonnost každého, o koho se otřou. Blíženci jsou znamením Blíženců, což se může projevit na temperamentu vaší kočky. V jednu chvíli může být veselá a hravá, v další chvíli zase rozzlobená až mrzutá.


Kočka v Raku (21. června - 22. července)

Považujete svou kočičku za emocionální a milující stvoření? Žije proto, aby vás potěšila? Možná se narodila ve znamení Raka. Kočky narozené v tomto období rády pečují o ty, které milují. Často proto olizují svého milovaného partnera na čele a rády se k němu tulí. Pokud však mají pocit, že jejich láska není opětována, stávají se z nich samotářská a nekomunikativní stvoření.


Kočka ve Lvu (23. července - 22. srpna)

Kočky narozené v tomto letním období si velmi často myslí, že nejsou jediným lvím znamením. Rády jsou středem pozornosti a patří mezi velmi extrovertní tvory. Svému okolí rády dávají najevo svou královskou přítomnost. Dále jsou to zábavní společníci, kteří si budou hrát i sami se sebou.

Kočka v Panně (23. srpna - 22. září)

Kočka v Panně nikdy nevynechá den bez náležité péče. Jako perfekcionistka nevynese ze záchodové mísy ani zrnko steliva. Právě kvůli perfekcionismu mohou být velmi kritické až upjaté.


Kočka ve Vahách (23. září - 22. října)

Tito chlupáči potřebují udržovat své vztahy v rovnováze a očekávají, že jejich láska bude opětována stejnou měrou. Kočka v tomto znamení přijme nového partnera velmi dobře. Koťata jsou spravedlivá (snědí jen svůj díl jídla a nenapadají misku svého partnera) a láskyplná stvoření, která mají sklon k nerozhodnosti - vrhnou se na hračku, ale uprostřed boje ji opustí.


Kočka ve znamení Štíra (23. října - 22. listopadu)

Kočky ve znamení Štíra jsou velmi intenzivní a věrné šelmy. Občas se jejich intenzita může projevit v přivlastňování si hraček a lidí, což může mít problematické následky. Kočkovité šelmy narozené v tomto znamení mohou mít teritoriální problémy a také bývají často pomstychtivé. Pokud tedy plánujete delší výlet, ujistěte se, že máte schované všechny své oblíbené věci. Tyto povahové rysy mohou působit trochu zastrašujícím dojmem, ale intenzita jejich lásky je neuvěřitelně hluboká a dělá z nich milující společníky.

Kočka ve Střelci (23. listopadu - 22. prosince)

Máte doma chlupatého snílka, který dokáže celé hodiny zírat z okna zdánlivě do prázdna? Vypadá to, že se vaše kočička narodila ve znamení Střelce! Nebojí se říkat pravdu - pokud mají pocit, že musí něco udělat hned, prostě to udělají a je jim jedno, že jsou třeba tři hodiny ráno. Kvůli tomu mohou působit trochu netaktně. Jejich pozitivní a povzbudivé postoje však převáží jakákoli negativa.


Kočka v Kozorohu (23. prosince - 22. ledna)

Kočkovití Kozorozi jsou velmi ambiciózní domácí mazlíčci. To znamená, že když vaše chlupatá kamarádka vidí cíl, nic ji nezastaví. Jejich soutěživost z nich dělá velmi hravé, i když někdy až příliš riskující mazlíčky. Jejich láska ke všemu dobrému z nich dělá skvělé společníky v každé domácnosti s dalšími kočkami.

Sledujte náš příběh

facebook@3x.png
instagram-sketched@3x.png
youtube-2@3x.png
twitter@3x.png

O SLUŽBĚ

O LAZYFRIDAY CATIO

POTŘEBUJETE PORADIT?

Zavolejte nám na:

+420 775 898 888

Jsme tu pro vás každý den:

PO-PÁ: 09:00 - 18:00
SO-NE: 10:00 - 14:00

MAGAZÍN LAZYFRIDAY CATIO

Kočičí poradna

Vše o plemeni

Tipy od catio

Kočka a já

Zdraví

bottom of page