top of page

CATIO MAGAZÍN

Hlídání koček v Brně aneb pod pokličkou Catio.cz

Hlídání koček v Brně, Olomouci, Praze, obyčejné slovní spojení? Váháte, co si pod ním máte představit? Tak to jste na správné adrese! Vezmeme vás, jak se říká, pod pokličku Catio a pěkně po pořádku vám ukážeme, co takové hlídání vlastně znamená a jaké jsou jeho výhody. Koukněte s námi na příběh milovníka koček, srdcaře, někoho, jako jste i vy.

Kočka je kámoš, parťák, neodmyslitelný společník … to vám ale nemusíme říkat, vy to přece víte nejlíp! To ona s vámi kouká na televizi, i když vyberete kýčovitý slaďák a to vás její kožíšek budí v neděli v šest ráno. To vám nakukuje do talíře každého jídla denně, a když už kousek nedostane, alespoň vám porci zkrášlí trochou svých chlupů. To k našim miláčkům prostě patří.

O každý vztah se má pečovat, v našem případě to znamená láskyplnou péči, hlídání jejího veličenstva, když se necítí dobře, 24 hodinová péče v nemoci i ve zdraví, starost o nejlepší možnou stravu i zábavný denní program na míru. To vše je samozřejmost … Ale co s tím, když starostlivému páníčkovi zavelí pracovní povinnosti? Nebo se zasteskne po zasloužené dovolené?

Možností se nabízí spousta, první na mysl nám všem asi přijde využít laskavosti kamarádů nebo známých, že? Ti, kteří s péčí o chlupáče mají zkušenosti, jistě už ale nějakého zvířecího pasažéra ve svém bytě přechovávají. Takže v tom případě zkusíte přemluvit nějakého, chovem zvířátek nepolíbeného? Zvládne se s rozmary vašeho miláčka vypořádat? Zvládne aktivní hru, stravu na míru i rozpoznat zavčas případné neduhy? Nechte si to projít hlavou.

Další možností může být kočičí hotel. Místo, kam svou kočičku doslova odevzdáte a necháte ji osudu. Jakmile se za vámi zavřou dveře, ztratíte veškerý přehled o tom, co se s vaším společníkem děje. Neshody s ostatními zvířaty? Názor na nové a neznámé prostředí? Neznámí dozorci i nové značky jídel z podivně cizích misek. Pro kočku, vědomou si svého věku a kvalit, zkrátka nepřípustné!

Co tedy zvolit, když se ani jedno z výše zmíněného nejeví jako dobrý nápad? Jak docílit toho, aby se kočička nemusela vystavit stresujícímu přesunu ze svého teritoria a ještě zajistit někoho, kdo jí dá takovou lásku, jako vy? Přizvěte si na pomoc profesionály! Společnost Catio.cz nabízí hlídání a péči o kočky, a to přímo ve vašem bytě, přirozeném prostředí a kočce známém teritoriu. Je to jednodušší než si myslíte. Na webových stránkách www.catio.cz vyplníte základní informace o sobě a z široké nabídky služeb si vyberete ty, které pro vašeho kočičáka budou ty pravé. Od návštěv vícekrát denně, přes noční hlídání, podávání medikamentů či návštěvy veterináře, až po výběr poštovní schránky nebo zalévání květin.

Pár kliknutími vyberete časové období hlídání a náš systém vám automaticky vybereme vhodnou CatioHrdinku, kočičí chůvu, která se o rozmary vaší šelmy postará. Poté bude následovat krátká úvodní schůzka, na které se vy i vaše zvířátko s vybranou Hrdinkou seznámí. Dbáme na to, aby celou zakázku pečovala tatáž osoba. To znamená, že jakmile se zvířátku Hrdinka zalíbí, máte vyhráno. Po celou dobu se o něj bude starat jen a jen ona. A to tak, že se zvířátku po takovém hlídání bude ještě dlouho stýskat!

O dobře odvedené práci vás přesvědčí nejen šťastná kočka, ale také záznam z celého hlídání. Catio dbá na to, aby majitelé věděli, že vše je přesně tak, jak si přejí. Video z celé návštěvy je tak k dispozici ve vašem profilu v naší platformě CatioRoza, ke kterému máte neomezený přístup. Na vlastní oči uvidíte, s jakou pečlivostí a láskou byla péče o kočičku provedena a také jak Hrdinka zvládla starost o její hygienu apod. Váš profil vám také nabídne pohodlnou cestu, jak nejen s Hrdinkou komunikovat. Ať už budete chtít vzkázat pozdravy zvířátku, nebo si požádat o dokoupení granulí, vše se dostane k adresované Hrdince okamžitě.

A co tedy ještě zbývá udělat, poté, co si zařídíte hlídání u Catio.cz? Jen zabalit kufry a vyrazit, kam vám srdce velí. Starosti necháte daleko za sebou, protože o vaše zvířátko bude postaráno s největší láskou, úctou a respektem.

Služba pro hlídání koček funguje v Brně, v Olomouci a v Praze.

Související příspěvky

Zobrazit vše

Sledujte náš příběh

facebook@3x.png
instagram-sketched@3x.png
youtube-2@3x.png
twitter@3x.png

O SLUŽBĚ

O LAZYFRIDAY CATIO

POTŘEBUJETE PORADIT?

Zavolejte nám na:

+420 775 898 888

Jsme tu pro vás každý den:

PO-PÁ: 09:00 - 18:00
SO-NE: 10:00 - 14:00

MAGAZÍN LAZYFRIDAY CATIO

Kočičí poradna

Vše o plemeni

Tipy od catio

Kočka a já

Zdraví

bottom of page