top of page

CATIO MAGAZÍN

TOP 5 profilů na Instagramu, které si zamiluje každý milovník koček

Určitě jste si sami všimli, že sociální sítě vládnou světu. A tak jsme se tentokrát zaměřili na jednu z nich a na profily, které nás jednoduše na této platformě plné obrázků a videí opravdu baví. Jak už asi tušíte, tyto profily patří stejným nadšencům a milovníkům chlupáčů, jako jsme my.

Královna (kočičího) Instagramu @atigu

Domču sleduji již několik let a právem ji označuji za královnu Instagramu. Její profil je plný kočičky Lilly a mimo jiné je to velká milovnice a sběratelka Karla Lagerfelda, módního boha, kterého kousky se vyznačují právě kočičími motivy. Sama Dominika je skvělou inspirací pro všechny, kteří holdují jak kočičím miláčkům, tak právě módě, a jistě mi dáte za pravdu, že její profil je jednoduše vymazlený do detailu a motiv kočiček najdete prakticky v každém jejím postu.

Spisovatelka a blogerka @elena.spisovatelka

Neuvěřitelně nádherná spisovatelka a blogerka Elena má zde své hrdé místo. Elena je autorkou knížky Co mě naučil Mňaukísek a věřte mi, že tuto knihu by měl vlastnit každý, bez ohledu na to, zda má rád kočky, nebo ne. Knížka v sobě ukrývá 16 příběhů, které vás donutí k zamyšlení a uvědomíte si, co je opravdu v životě důležité. Kromě knížky je Elena i aktivní blogerkou, ženou se srdíčkem na správném místě, inspirativní osobou, z které by si měl nejeden člověk vzít příklad a jejíž posty a články jsou plné energie.

Kočičí máma @kris__tin.a

Proč kočičí máma? Kristýna je slečna z Brna, která žije nejen se svým přítelem, ale i s dalšími 7 kočičáky. Ona i její partner jsou přesně těmi lidmi, kteří by měli jít ostatním příkladem a my v Catiu jsme moc rádi, že jsme je oba mohli poznat osobně. Všech 7 jejich miláčků jsou totiž útuláčci, nalezenci vypiplaní z nejrůznějších zranění i psychických neduhů. O všechny kočičky se starají s láskou a péčí. I přes vlastní pracovní vytížení aktivně pomáhají mnoha depozitům a útulkům, a za to si zaslouží náš obrovský obdiv.

Chovná stanice @valerias_soul_cz

Kdo se pohybuje v komunitě chovatelských stanic, tak jistě zná chovnou stanici Valeria’s Soul z Brna, patřící úžasné Monice. Monika je osoba, která by pro svoje kočičky položila i život a prakticky jim ten svůj odevzdala. Monča jako majitelka ručí za zdraví každého miminka. Do nových rodin odcházejí koťátka vymazlená, plně socializovaná, a navíc ke koťátku dostanete i minivýbavičku do začátku. Samozřejmostí je i poradenství po celou dobu života každé kočičky. Z Valeria’s Soul si jednoduše nepořizujete kotě, ale opravdového mazlíčka. Pokud se na Instagramu chcete dívat na ty nejsladší chlupaté kuličky, tak jednoznačně na jejím profilu.

Tohle jsme my! @catiocz

Nakonec nesmíme přeci zapomínat na náš vlastní profil. U nás najdete odkazy na spoustu článků, jak odborných, tak i oddychové čtení k večernímu odpočinku. Podívat se můžete na fotky od našich zákazníků a fanoušků, fotky ze života naší firmy, ale i videa a infografiky. Jednoduše se snažíme tvořit obsah právě pro vás, protože bez vás by to nešlo a bez vás bychom tu nebyli. Pokud chcete, aby byl i váš mazlíček hvězdou našeho Instagramu, tak neváhejte a pošlete nám fotky svého chlupáče do zpráv.

Věříme, že si z tohoto výčtu profilů najde každý to své. Pokud máte i vy svůj oblíbený kočko profil, tak se s námi o něj podělte v komentářích a inspirujte ostatní 🙂

Sledujte náš příběh

facebook@3x.png
instagram-sketched@3x.png
youtube-2@3x.png
twitter@3x.png

O SLUŽBĚ

O LAZYFRIDAY CATIO

POTŘEBUJETE PORADIT?

Zavolejte nám na:

+420 775 898 888

Jsme tu pro vás každý den:

PO-PÁ: 09:00 - 18:00
SO-NE: 10:00 - 14:00

MAGAZÍN LAZYFRIDAY CATIO

Kočičí poradna

Vše o plemeni

Tipy od catio

Kočka a já

Zdraví

bottom of page