top of page

CATIO MAGAZÍN

Halloweenský kočičí speciál

Halloween je velká věc. A je potřeba se připravit, minimálně týden dopředu se můžete pustit do pečení muffinů, nakupování sladkostí a vydlabávání dýní. Ale především, připravte kostýmy. Letos pro Vás máme skvělý nápad, zapojte do kostýmového šílenství i svou kočku. Rovnou jsme připravili i pár tipů pro ty, co si naše rady chtějí vzít plně k srdci.

Kočka jako dýně

Halloweenský kočičí speciál

Dýně naprosto neodmyslitelně patří k podzimu i Halloweenu. Dýňový klobouček jako na fotce bude tedy stylový – dobrá volba pro ty umírněnější. Odvážnější z Vás ale můžou jít na vyšší level. Vezměte středně velkou dýni a vydlabejte dužinu. Ostrým nožem vyřízněte čtyři menší otvory, na nohy kočky, jeden větší na hlavu. Svou šelmu pak do této masky opatrně vsaďte. Poté se chlubte nejlepší pochodující halloweenskou ozdobou, až do příjezdu ochránců zvířat.

Kočka jako absolventka

Halloweenský kočičí speciál

Inteligentní je nové sexy. Slyšeli jste to už? Pojďte to ověřit v praxi, zkuste letos svou kočkovitou šelmu vystrojit jako čerstvě absolvující studentku a uvidíte ty reakce. Kámošům v partě řekněte, že budete mít doma mladou, právě dostudovanou kočku. A uvidíte, jak si všichni najdou čas se u Vás zastavit.

Kočka jako králík

Halloweenský kočičí speciál

Geniální převlek. Váš miláček se pohybuje jako kočka, ladně, elegantně a jemně. Ocasem mrská jako kočka. Srst a pacičky má přesně jako kočka. A taky kočičí způsoby. Ale je to králík! Mrkněte na ty uši. Bezpochyby králík. Jen ji v tomto převleku nenechávejte moc dlouho, ať nedojde ke zmatení identit. Aby místo granulek nechtěla chroupat mrkev.

Kočka jako pirát

Halloweenský kočičí speciál

Pokud řešíte kočičí kostým na poslední chvíli, jednoduchost a časová nenáročnost této varianty pro Vás bude ta pravá. Sežeňte kousek obyčejné černé látky a použijte jako pásku přes oko. Svou kočku pak můžete vydávat třeba za Jacka Sparowa. A pokud je Váš parťák Jack Sparow (Johny Depp), na Vás připadá v ženské verzi Keira Knightley, v mužské Orlando Bloom. A to se vyplatí! To si člověk polepší!

Kočka jako kočka

Halloweenský kočičí speciál

Typický kostým všech patnáctiletých pubertálních slečen, čekající celý rok, až budou moci na tvář domalovat vousky, přidat ouška do vlasů a v upnutém černém trikotu vyrazit do ulic. Kočičí žena, zkráceně jen kočka. No věřte mi, zkuste do googlu napsat „halloween cat“ a uvidíte, že nekecáme. Vám u maskování Vaší kočky navíc odpadne starost s malováním vousků, shánění oušek nebo připínání ocásku. Vlastně jí jen trochu uhlaďte srst a můžete vyrazit vstříc podzimním ulicím. Doufáme, že se Vám halloweenský speciál s trochou podzimního humoru a velkou dávkou recese líbil. Ať už se našimi triky inspirujete nebo ne, vyfoťte nám, jak Váš Halloween s kočičím mazlíčkem vypadal.

Sledujte náš příběh

facebook@3x.png
instagram-sketched@3x.png
youtube-2@3x.png
twitter@3x.png

O SLUŽBĚ

O LAZYFRIDAY CATIO

POTŘEBUJETE PORADIT?

Zavolejte nám na:

+420 775 898 888

Jsme tu pro vás každý den:

PO-PÁ: 09:00 - 18:00
SO-NE: 10:00 - 14:00

MAGAZÍN LAZYFRIDAY CATIO

Kočičí poradna

Vše o plemeni

Tipy od catio

Kočka a já

Zdraví

bottom of page